Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 2024-05-08, 5:48 AM

Белелуйська ЗОШ І-ІІ ст. Снятинської районної ради Івано - Франківської обл. 

Меню сайту
Друкуємось
Освітній проект «На Урок»
Корисні посилання
освіта в Україні МОІППО ”Міністерство
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

9:53 PM
Шкільна екскурсія до славетного міста Львова

Шкільна екскурсія до славетного міста Львова

Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ви живете. Це — спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків, подивитися, як живуть люди в інших містах і куточках Землі. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

30 жовтня 2018 року учні 7 класу на чолі з класним керівником Рожко Н.Я. та вчителями предметниками відвідали незабутнє місто Львів. Приватний автобус доставив школярів до міста галицької кави, левів та неймовірної архітектурно-історичної краси.                       

       

Львів — унікальне місто. Під час екскурсії дітей вразила краса та неповторність архітектури, європейська культура, буяння осінніх квітів, доброзичливість людей.

                               

 

 

Учні із захопленням проходили вулицями старого міста, відвідали історичні місця Львова. Вражають дрібні крамниці, майстерні, кав’ярні, кафе та ресторани, що розкидані тут в неймовірній кількості. Все має свій неповторний настрій – від загадкових кавових “копалень” до таємничої “Криївки”. Всі вони так і манять зайти та насолодитися їхньою атмосферою

                                                                       

                                   

 

На думку дітей, Львів — це місто, у яке не можна не закохатися з першого погляду. Цікавою була екскурсія до Музею-Арсеналу — експозиційного відділу Львівського історичного музею — визначної пам’ятки архітектури XVI століття. В експозиції представлено зразки старовинної зброї з більш як 30 країн світу.

      

Та і саме місто є архітектурною пам’яткою, яка вражає своєю величчю, красою, високою культурою. Під час подорожі учні та педагоги відвідали багато цікавих місць собор Львова. Найсмачнішою подією стало відвідування шоколадної майстерні та копальні кави.

            

             

Відвідали Високий Замок – старий тінистий парк на горі, що височить над містом з руїнами старовинного замку і оглядовим майданчиком з краєвидами, від яких захоплює дух.

                                                                               

Найкрасивіший же Львів саме після заходу сонця. Ввечері запалюються численні ліхтарі, створюючи теплу затишну атмосферу. Зазвичай, центр міського життя зміщується у бік центрального проспекту Свободи, де в їхньому світлі прогулюються або ж чекають початку вистави в театрі ошатні львів’яни.

                                                              

 

Сподіваємося, що дана екскурсія дасть початок гарній традиції відвідувати дивовижні міста України учнями Белелуйської ЗОШ І-ІІст

Переглядів: 204 | Додав: oleksandramarusik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Різні посилання
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz